Samen bouwen aan úw toekomst

Nieuwbouw:

Dé ideale partner voor nieuwbouwprojecten.

Het bouwen van een nieuw bedrijfspand of woning is een ingrijpende gebeurtenis. Boksman Bouwbedrijf zorgt ervoor dat deze projecten goed verlopen. Door goed samen te werken met architecten en andere betrokken partijen, houden wij grip op ieder nieuwbouw project. Boksman bouwbedrijf verzekert u van een schitterend en gedegen eindresultaat.

Verbouw:

Snelle én vakkundige verbouwingen.

Boksman Bouwbedrijf bouwt voor bedrijfsgebouwen, woningen en winkelpanden. Korte doorlooptijden en kwalitatief hoogwaardige oplossingen zijn kernvoorwaarden. Alle soorten verbouwingen worden gerealiseerd. U kunt hierbij denken aan toiletten, badkamers, woonkamers, keukens en trappenhuizen, aanbouwen en dakopbouwen en gevel- en dakrenovaties.

Renovatie:

Duurzaam renoveren met Boksman Bouwbedrijf.

Door gebouwen te renoveren, komen er meer woningen en kantoren met goede kwaliteit en comfort beschikbaar. Het verlengen van de levensduur van een gebouw is één van de meest effectieve manieren om duurzaam te bouwen. Renovatie bespaart vaak veel materialen en voorkomt nieuwbouw- en sloopafval. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Onderhoud en reparatie.

Tevens verzorgen wij het complete onderhoud en service aan bedrijfspanden van Cromwell Property Group in de gehele Benelux, 24 uur 7 dagen in de week. Cromwell is een intern gemanaged Australian Real Estate Investment Trust (a-REIT) dat genoteerd is op de Australische beurs, met security holders in 22 landen. Het wereldwijde platform van Cromwell bestaat uit 350+ medewerkers in 30 kantoren verdeeld over 16 landen (in Australië, Nieuw-Zeeland en Europa). Wij doen voor hun onderhoudswerkzaamheden die bestaan uit o.a. het herstellen van een klemmende voordeur, lekkende ramen, verlichting, vervangen van plafondplaten tot complete renovatie van de panden.