Over ons

Boksman B.V. is een allround Bouw- en Interieurbedrijf uit het Westland met een landelijk werkgebied.

Of u nu denkt aan nieuwbouw, verbouw of het creëren van een nieuw interieur: wij staan klaar om met plezier en passie uw ideaal te realiseren.

Met meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en ons oog voor detail en kwaliteit, staan wij garant voor zorgeloos bouwen, verbouwen en inrichten. Uw wensen en mogelijkheden zijn daarbij ons uitgangspunt.

Kwaliteit is voor ons belangrijker dan kwantiteit, dit ziet u terug in het exclusieve karakter van het ontwerp, de hoogwaardigheid van de gebruikte materialen en de perfecte afwerking. Wij richting ons hierbij op het hogere segment opdrachtgevers voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Zowel bij nieuwbouw als bij verbouwen is duurzaamheid voor ons belangrijk. Vanaf de start van elk project wordt hiermee rekening gehouden. Tijdens de bouw kiezen wij bij voorkeur voor het (her-)gebruik van duurzame materialen en passen wij milieuvriendelijke werkwijzen toe. Natuurlijk spelen bij het ontwerp van het gebouw ook de milieueffecten met betrekking tot energieverbruik en CO² uitstoot een belangrijke rol. Kortom: duurzaamheid staat hoog in ons vaandel.

Sinds juli 2016 zijn wij VCA** gecertificeerd en momenteel zijn we bezig met het behalen van de ISO 14001 en 9001.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.